Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Hastanelerde Özel Hastalar İçin Hedef Programlama İle Menü Planlamasını Etkileyen Unsurlar
(2018)
Menü planlama, yiyecek ve içeceklerin bir arada uyumlu bir şekilde sunulması olaraktanımlanabilir. Toplu beslenme alanlarında bu planın önemi daha da artmaktadır. Menü planlaması;maliyet, enerji gereksinimi, çeşitlilik, ...
Türk Gıda Sektörünün Finansal Performans Analizinin Çok Kriterli Karar Verme Yöntemleri İle Yapılması
(2018)
İşletmelerin finansal performansının doğru bir biçimde değerlendirilebilmesi yoğun bir rekabetin yaşandığı gıda endüstrisinde büyük önem taşımaktadır. Finansal oranlar, işletmelerde performansın değerlendirilmesi amacıyla ...
Kamu Hastanelerinde Analitik Ağ Süreci Yöntemi ile Finans Yöneticisi Seçimi
(2018)
Hastane işletmelerinin büyük çoğunluğunun kamu sahipliğinde bulunması ve yönetim teknolojilerinin kamudüzenlemeleriyle yönlendirilmesi, hastane işletmelerinin gerek genel yönetim gerekse finans yapısının profesyonelyönetim ...