Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorBülbül, Selda Fatma
dc.contributor.authorBirdane, Semra
dc.date.accessioned2021-01-16T19:13:05Z
dc.date.available2021-01-16T19:13:05Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12587/17157
dc.descriptionYÖK Tez ID: 513661en_US
dc.description.abstractHastaneye Yatan Hastaların Beslenme Riski ve Hastaların Yemeklerden Memnuniyetinin Değerlendirilmesien_US
dc.description.abstractNursing Risks for Patients in Illness and the Structure of Food Satisfaction of Patientsen_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherKırıkkale Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectÇocuk Sağlığı ve Hastalıklarıen_US
dc.subjectChild Health and Diseasesen_US
dc.subjecten_US
dc.subjecten_US
dc.subjecten_US
dc.subjecten_US
dc.subjecten_US
dc.subjecten_US
dc.titleHastaneye yatan hastaların beslenme riski ve hastaların yemeklerden memnuniyetinin değerlendirilmesien_US
dc.title.alternativeNursing risks for patients in illness and the structure of food satisfaction of patientsen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentKKÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Metabolizma Anabilim Dalıen_US
dc.identifier.startpage1en_US
dc.identifier.endpage167en_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster