Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Ankara, Bolu, Eskişehir, Kayseri ve Kırıkkale illerinde bulunan broiler (Etçi) kanatlı işlemelerinin büyüklüğü ve hayvan besleme alışkanlıkları
(Kırıkkale Üniversitesi, 2017)
Tez çalışması kapsamında toplam 42 adet et tavukçuluğu işletmeciliği yapan çiftlik ziyaret edilmiştir. Et tavukçuluğu işletmelerinin mevcut durumları hakkındaki bilgiler değerlendirmeye alınmıştır. İşletmelerin % 64,3'ünün ...
Probiyotik kullanmanın süt emen simental buzağılarda performans ve sağlığı üzerine etkileri
(Kırıkkale Üniversitesi, 2017)
Süt üreten çiftliklerde işletmenin sürdürüle bilirliğini etkileyen en önemli faktörlerden bir tanesi kaliteli, yüksek ve sağlıklı buzağı yetiştirmektir. Buzağılarda bilinçsiz antibiyotik kullanımı, antibiyotiklerin yan ...
Süt inekleri rasyonlarına mısır silajı yerine farklı düzeyde katılan patates posası silajının süt verimi, bileşenleri ve rumen uçucu yağ asitleri üzerine etkileri
(Kırıkkale Üniversitesi, 2017)
Bu çalışmada patates posasının farklı yem maddeleriyle (saman, yonca ve buğday kepeği) silolayarak silaj kalitelerini belirleme ve bu katkılardan bir kısmiyle hazırlanan patates posası silajının süt ineklerinde değişen ...