dc.contributor.other | Kasımoğlu, Aylin | |
dc.contributor.other | Akgül, Sadi | |
dc.date.accessioned | 2020-08-31T21:03:18Z | |
dc.date.available | 2020-08-31T21:03:18Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12587/9112 | |
dc.description | Proje -- Kırıkale Üniversitesi | en_US |
dc.description | 02/09-02-03 | en_US |
dc.description | 0087063 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | 17 s. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Kırıkkale | en_US |
dc.publisher | Kırıkkale Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | | en_US |
dc.subject.other | P/X 1322 | en_US |
dc.title | Beyaz peynir üretiminde Enterococcus faecium ‘un starter kültür olarak kullanılması | en_US |
dc.type | project | en_US |
dc.contributor.department | Kırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeler | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Proje | en_US |