Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.otherÇınar, Miyase
dc.contributor.otherDuru, Özkan
dc.contributor.otherYiğit, Arzu
dc.contributor.otherYıldırım, Ebru
dc.contributor.otherYalçınkaya, İlkay
dc.date.accessioned2020-08-31T21:07:52Z
dc.date.available2020-08-31T21:07:52Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12587/9399
dc.descriptionProje -- Kırıkale Üniversitesien_US
dc.description2008/40en_US
dc.description0089317en_US
dc.description.abstracten_US
dc.format27 s.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherKırıkkaleen_US
dc.publisherKırıkkale Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectBakır -- Biyokimyasal parametreleren_US
dc.subject.otherP/X 1684en_US
dc.titleBakır verilen broylerlerde vitamin c ve vitamin e nin lipid peroksidasyonu, antioksidan sistem ve bazı biyokimyasal parametreler üzerine etkisien_US
dc.typeprojecten_US
dc.contributor.departmentKırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeleren_US
dc.relation.publicationcategoryProjeen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster