Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.otherYıldırım, Ebru
dc.contributor.otherÇınar, Miyase
dc.contributor.otherYalçınkaya, İlkay
dc.date.accessioned2020-08-31T21:03:02Z
dc.date.available2020-08-31T21:03:02Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://kutuphane.kku.edu.tr/ekitap/BAP 2009-7.doc
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12587/8973
dc.descriptionProje -- Kırıkale Üniversitesien_US
dc.description2009/7en_US
dc.description0090024en_US
dc.description.abstracten_US
dc.format22 s.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherKırıkkaleen_US
dc.publisherKırıkkale Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectKakao yağıen_US
dc.subjectAyçiçek yağıen_US
dc.subjectPerformansen_US
dc.subjectIg G, Ig Men_US
dc.subjectVitamin Aen_US
dc.subjectVitamin Cen_US
dc.subjectVitamin Een_US
dc.subjectBiyokimyasal parametreleren_US
dc.subjectSıçanen_US
dc.subject.otherP/X 1836en_US
dc.titleSıçanlarda kakao yağı kullanımının performans, bazı biyokimyasal parametreler, Ig G, Ig M ve vitamin A, C, E üzerine etkilerinin araştırılmasıen_US
dc.typeprojecten_US
dc.contributor.departmentKırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeleren_US
dc.relation.publicationcategoryProjeen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster