Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.otherDemirci, Ayla
dc.date.accessioned2020-08-31T21:03:16Z
dc.date.available2020-08-31T21:03:16Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12587/9104
dc.descriptionProje -- Kırıkale Üniversitesien_US
dc.description2012/21en_US
dc.description0101710en_US
dc.description.abstracten_US
dc.format43 sayfaen_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherKırıkkaleen_US
dc.publisherKırıkkale Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectOrganik klorlu pestitleren_US
dc.subjectOrganochlorine pesticidesen_US
dc.subjectDeneysel Tasarımen_US
dc.subjectExperimental designen_US
dc.subjectMeyve suyuen_US
dc.subjectJuiceen_US
dc.subject.otherP/X 2196en_US
dc.titleTaze meyve, sebze ve sularında farklı tür pestisit kalıntılarının kromatografik yöntemlerle tayinien_US
dc.typeprojecten_US
dc.contributor.departmentKırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeleren_US
dc.relation.publicationcategoryProjeen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster