Yazar "Kasımoğlu, Aylin" için listeleme
-
Beyaz peynir üretiminde Enterococcus faecium ‘un starter kültür olarak kullanılması
Kasımoğlu, Aylin; Akgül, Sadi; Kırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeler (KırıkkaleKırıkkale Üniversitesi, 2004)… -
İnsan ve hayvan orijinli örneklerden escherichia coli O157:H7 ‘nin izolasyonu ve seroprevalansı üzerine çalışmalar
Apan, Teoman Zafer; İstanbulluoğlu, Ersin; Yıldırım, Murat; Kasımoğlu, Aylin; Başalan, Mehmet; Aksoy, Altan; Kırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeler (KırıkkaleKırıkkale Üniversitesi, 2005)… -
Lactobacıllus Acıdophılus' Un Escherıchıa Colı 0157:H7' Nin Canlı Kalabilme Yeteneği Üzerine Etkisi
Kabakcı, Nalan; Kasımoğlu, Aylin; Akgün, Sadi; Kırıkkale Üniversitesi, Rektörlük, Projeler (KırıkkaleKırıkkale Üniversitesi, 2002)… -
PREVALENCE OF E. coli O157:H7 ISOLATED FROM HUMAN AND ANIMAL SOURCE IN KIRIKKALE PROVINCE
Objective: Escherichia coli O157:H7 strain is a cause of hemorrhagic colitis and may give rise to severe outbreaks even at a low concentration. Transmission may occur through fecal-oral route with contaminated food but ... -
Yoğurt üretiminde kontaminasyon kaynaklarının belirlenmesi
Kasımoğlu, Aylin; Şireli, U. Tansel; Akgün, Sadi (2004)Bu çalışmada, koliform bakteri ve Escherichia coli sorunu olan bir fabrikadaki kontaminasyon nedeni olan kritik kontrol noktalarının belirlenmesi, hijyen kurallarına uygun üretim yapılmasının sağlanması, ekonomik kayıpların ...